monster De basis van een kwalitatief hoogwaardig en representatief onderzoek begint met een doordachte monsterstrategie en een juiste wijze van monsterneming. Het verzamelen, conserveren en transporteren van watermonsters is werk voor specialisten. Legionella Pre-Care kan u deze service aanbieden en zijn hiertoe uitgerust met de juiste apparatuur.

De monstername zelf en de analyse van elk watermonster worden uitgevoerd volgens de eisen zoals gestelde in de NEN-EN-ISO/IEC 17025:25 en NEN 6265:2007 of gelijkwaardig, wat inhoud dat deze worden genomen door een laboratorium welke is erkend door de Raad voor Accreditatie.

Prioritaire Inrichtingen:
Verplichting om tweemaal per jaar op relevante plaatsen watermonsters te nemen.

Niet-prioritaire inrichtingen:
Het nemen van watermonsters is noodzakelijk om een veilige omgeving te kunnen waarborgen (zorgplicht). Als eigenaar van een collectieve installatie hebt u de verplichting om deugdelijk drinkwater te leveren aan derden, wat inhoud dat er zich in het drinkwater geen grotere aantallen per liter mogen bevinden kleiner dan 100 KVE.

Meer weten? 
Wilt u meer weten over wat Legionella Pre-Care voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in onze tarieven, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor contact kunt u bellen naar 085-487 3900 of een e-mail sturen naar info@legionellaprecare.com.

Met onderstaand formulier kunt u een monstername aanvragen.

Aanvraagformulier